| Bezoek Happy Dog en Happy Cat op Animal Event 2015

Kom jij ook naar het dierenevenement Animal Event op 8, 9 en 10 mei 2015 bij de Beekse Bergen in Hilvarenbeek? Dan mag je een bezoek aan de stand van Happy Dog en Happy Cat niet missen! Ontvang nu 20% korting op een entreebewijs...

Kom jij ook naar het dierenevenement Animal Event op 8, 9 en 10 mei 2015 bij de Beekse Bergen in Hilvarenbeek? Dan mag je een bezoek aan de stand van Happy Dog en Happy Cat niet missen! Ontvang nu 20% korting op een entreebewijs met de speciale actiecode.

Tijdens Animal Event kom je van alles te weten over de meest uiteenlopende huisdieren. In het uitgebreide promodorp vertellen specialisten je er alles over. Naast uitgebreide informatie over training, voeding en verzorging kunnen bezoekers ook leren hoe een konijn leert dansen, een hond leert duiken of een paard leert liggen.

Happy Dog en Happy Cat is ook met een stand aanwezig op het dierenevenement. Want goede voeding is essentieel voor hond en kat. Tijdens Animal Event ontvangen bezoekers van de stand vrijblijvend informatie over de natuurlijke natuurvoeding. Ook zijn er gratis exclusieve proefmonsters verkrijgbaar en is er voor de speciale prijs van 5 euro een ‘verwendoos’ voor de hond te koop.

Bezoekers maken tot slot kans op een zak voer voor hond of kat als zij een foto van zichzelf in de stand plaatsen op de facebookpagina van Happy Dog / Happy Cat. Meer informatie over deze actie is verkrijgbaar in de stand.

Bezoek Animal Event met 20% korting!
Ga naar www.animal-event.nl/tickets

  •   Klik op de hyperlink bij: ‘Heb je een actiecode’
  •   Vul de actiecode: aehappy15 in
  •   Kies de tickets van jouw keuze en vul je gegevens in
  •   Na betaling worden de entreekaarten per e-mail naar je toegestuurd
Terug
Zoek