| Grotere keuze voor kleine katten

Happy Cat Junior: vier smaakvarianten voor kittens en junioren

Een lang en gezond leven, begint bij een goede basis. Daarom vernieuwen en verbeteren we ons assortiment voor kittens en jonge katten. Ons uitgebreide food plan voor het eerste jaar bevat verschillende smaakvariaties en biedt zo de beste start voor elke kattenvriend.

Vanaf juli 2018 bestaat de Happy Cat Junior-productlijn uit vier heerlijke soorten afgestemd op de specifieke behoeften van kittens en jonge katten. Alle variëteiten bevatten kleine brokjes, zijn gemakkelijk verteerbaar en hebben aangepast recept voor optimale ontwikkeling van de kitten. 

  • Happy Cat Kitten Geflügel is ideaal voor gevoelige kittens vanaf de 5e levensweek tot de 6e maand. De hoogwaardige volwaardige voeding is de beste basis voor een harmonieuze groei en een lang, vitaal kattenleven. De extra kleine brokjes met smaak van gevogelte maken kauwen gemakkelijker.
  • Happy Cat Junior Geflügel is het ideale voer voor jonge katten vanaf de 4e levensmaand. Tot de 12e maand biedt het gevoelige katten alles wat ze nodig hebben. Gevogelte en fijne zalm maken het droogvoer bijzonder smakelijk en vormen de beste basis voor een harmonieuze groei.
  • Happy Cat Junior Grainfree Ente is het ideale premium totaalvoer voor jonge katten van de 4e tot de 12e maand. Het graanvrije recept is ideaal voor zeer gevoelige en kieskeurige dieren. Het uitgebalanceerde, hoogwaardige en smakelijke eten wordt bereid met heerlijke eend en zorgt voor een optimale ontwikkeling.
  • Happy Cat Junior Sterilised Atlantik-Lachs is het ideale dieet voor gecastreerde jonge katten in de 6e tot de 12e maand. Het vetarme eten met heerlijk gevogelte en gemakkelijk verteerbare zalm is vullend en vormt de beste basis voor een harmonieuze groei. De formule bevat veel waardevolle eiwitten, zodat gecastreerde jonge katten alles krijgen wat ze nodig hebben zonder risico op overgewicht. 

 

 

Terug
Zoek