| Happy Cat La Cuisine: voer voor fijnproevers

Happy Cat introduceert een nieuwe smaak voor de gevoelige kat. La Cuisine ‘konijn’, is een aanvulling op de bestaande smaken ‘eend’, ‘zeevis’ en ‘land-gevogelte’. La Cusine is dankzij de speciaal geselecteerde ingrediënten en de...

Happy Cat introduceert een nieuwe smaak voor de gevoelige kat. La Cuisine ‘konijn’, is een aanvulling op de bestaande smaken ‘eend’, ‘zeevis’ en ‘land-gevogelte’. La Cusine is dankzij de speciaal geselecteerde ingrediënten en de aangenaam zachte brokken ideaal voor alle gevoelige katten.

Happy Cat La Cuisine ‘eend’ en Happy Cat La Cuisine ‘land-gevogelte’ zijn als single proteïne-recepten met de glutenvrije componenten rijst en aardappel ideaal voor allergische katten. Gematigde energie- en vetwaarden helpen de kat om op het ideale gewicht te blijven.

Het graanvrije product Happy Cat La Cuisine ‘zeevis’ bevat als enige de koolhydratenbron van zeer goed verteerbare aardappel. De vis is afkomstig uit duurzame visvangst.

Als aanvulling op deze smaken introduceert Happy Cat nu La Cuisine ‘konijn’. Een nieuw, perfect samengesteld product dat geen graan, pluimvee of vis bevat en daarmee net als de smaak ‘zeevis’ graan- en gevogelte vrij is.

Alle producten van Happy Cat La Cuisine bevatten nog meer waardevolle proteïnen en een extra portie Omega-3 en Omega-6 vetzuren voor een gezonde huid en een glanzende vacht die zijdeachtig aanvoelt. Natuurlijk worden alle Happy Cat-producten uiterst zorgvuldig en met een scherp oog voor kwaliteit bereid - zonder gebruikmaking van kleur- en geurstoffen en conserveringsmiddelen.

Happy Cat La Cuisine ‘konijn’ is vanaf nu leverbaar.

Terug
Zoek