| Happy Cat Minkas: vernieuwd en verbeterd

 

 

Liefde zit ‘m in het oog voor detail. Dat geldt zeker voor ons vernieuwde en verbeterde Happy Cat Minkas assortiment. Voor elke behoefte biedt deze lijn het juiste voer. Speciaal voor kitten tot volgroeide katten met speciale dieetwensen.

 

Voor een gelukkig, gezond kattenleven combineren we speciaal geselecteerde ingrediënten met vijftig jaar kennis en ervaring. We stoppen bovendien vooral veel liefde in onze uiterst aromatische en op alle behoeften afgestemde recepturen van Happy Cat Minkas.

 

Nieuw: Junior Care

Happy Cat Minkas Kitten met een verfijnde receptuur en extra kleine brokjes heeft een nieuw verpakkingsdesign en heet voortaan Kitten Care. Aanvullend is Junior Care ontwikkeld. Een nieuwe voeding voor een harmonische groei van de jonge kat, met 87% dierlijke proteïne en een gebalanceerd proteïne-vetgehalte.

 

Perfect Mix

Happy Cat Minkas Mix zit in een nieuw jasje, mét een nieuwe naam: Perfect Mix. Kattenvoer in optimaal evenwicht, voor de echte fijnproevers.

 

Nieuw en verbeterd: voer voor speciale behoeften

Happy cats met speciale dieetwensen worden met Minkas op hun wenken bediend. Nieuw zijn Perfect Care en Urinary Care. Respectievelijk ondersteunend aan het spijsverteringsstelsel van gevoelige katten, en ter voorkoming van nierziekten. De verfijnde receptuur van Minkas Hairball Control (voorheen geflügel) vermindert de vorming van haarballen. Minkas Sterilised is geoptimaliseerd en ondersteunt de stofwisseling van gecastreerde katten.

Terug
Zoek