| Happy Cat

Sinds de kat zich heeft ontwikkeld van wilde muizenvanger tot familielid, is het belangrijk om in te spelen op de specifieke voedingsbehoeften. Goede voeding en verzorging zorgt immers voor maximale gezondheid en een lang leven....

Sinds de kat zich heeft ontwikkeld van wilde muizenvanger tot familielid, is het belangrijk om in te spelen op de specifieke voedingsbehoeften. Goede voeding en verzorging zorgt immers voor maximale gezondheid en een lang leven. Happy Cat biedt precies de voeding die iedere kat nodig heeft. “Voor elke grootte, behoefte en leeftijd is er een variëteit”, meent Arian Tak, importeur Happy Cat.

Happy Cat kent het unieke Natural Life Concept. Hierdoor draagt het kattenvoer optimaal zorg voor huid, vacht en tanden. Verder zorgt de receptformule voor een natuurlijke uitscheiding van haarballen en voorkomt het de vorming van nierstenen. Arian Tak: “Uiteraard bieden de hoogwaardige en licht verteerbare ingrediënten in de hoogste fijnproeverskwaliteit gegarandeerd lekker voer voor iedere kat.”

Van kitten tot senior, alle katten zijn gebaat bij een gezond en vitaal kattenleven. Voor een harmonische groei en als fundament voor een gezond leven, is er in de Happy Cat Supreme-lijn de variant Junior. “Kittens hebben een evenwichtige en smakelijke voeding nodig”, weet Arian. “Het type voer dat een kat in de eerste zes maanden van het leven leert kennen, beïnvloedt namelijk de voorkeur voor de rest van haar leven.”

Voor de volwassen kat is een actieve stofwisseling de voorwaarde voor een fijn kattenleven. Het Natural Life Concept met natuurlijke, energie-opwekkende ingrediënten biedt daarom een exclusieve delicatesse voor alle volgroeide katten.

Hoewel het haast niet te geloven is, weigeren veel katten voer met vis. De varianten Adult Weide-Lam en Adult Rund worden daarom zonder vis vervaardigd, maar bevatten licht verteerbare proteïnen van respectievelijk lam met gevogelte en rund met gevogelte. Steeds vaker ook zijn katten allergisch voor graan. De recepturen van de drie soorten uit de Happy Cat La Cuisine-lijn bevatten daarom aardappelen voor de koolhydraten en zijn dus geschikt voor katten met een glutenallergie.

Ook al is de kat inmiddels onderdeel van het gezin, een kat zal altijd graag jagen. “Ook wanneer ze eigenlijk verzadigd is”, waarschuwt Arian. “Het heeft dus geen zin om haar te weerhouden van het jagen op vogels of muizen door haar voortdurend van voedsel te voorzien.” De dagelijkse portie voer kunnen baasjes daarom het beste verdelen over ten minste twee, en liefst nog meer kleinere maaltijden, tipt Arian. “Dit benadert het natuurlijke jacht- en eetgedrag het meest.”

Happy Cat Supreme kent acht variëteiten, zo is er voor iedere kat wat wils. Van junior tot senior, dieetvoer, extra grote brokken en zonder vis of graan: Happy Cat biedt diversiteit in iedere verpakking. Voor de gevoelige kat is er Happy Cat La Cuisine.

Terug
Zoek