| Nieuw assortiment Happy Cat Minkas

Happy Cat Minkas is kattenvoeding met een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. Het assortiment knapperig totaalvoer wordt uitgebreid met aangepaste voeding voor kittens en gecastreerde volwassen katten.

Minkas Kitten

De extra kleine brokjes van Minkas Kitten zijn geschikt voor kittens vanaf de vierde week. Het totaalvoer kan tot maximaal 6 maanden gevoerd worden. Minkas Kitten bevat waardevolle dierlijke proteïnen en knapperige graancomponenten. Er is geen soja gebruikt in de voeding, waardoor kittens het voer goed accepteren en verdragen voor een evenwichtige groei! Happy Cat Minkas Kitten bevat alle nodige voedingsstoffen, essentiële vitamines en taurine en wordt in Duitsland geproduceerd onder strenge kwaliteitscontroles.

 

Minkas Sterilised

Om overwicht bij gecastreerde katten te voorkomen, is verzadigende voeding met een laag tot middelmatig vetgehalte belangrijk. Happy Cat Minkas Sterilised is een volwaardige basisvoeding met aangepaste voedingsvezels en een laag vetgehalte voor volgroeide, gecastreerde katten. Het knapperige voer bevat onverzadigde vetzuren, vitamines en taurine en helpt katten op gewicht te blijven en is geproduceerd in Duitsland onder strenge kwaliteitscontrole.

Deze totaalvoedingen zijn een aanvulling op de al bestaande Minkas Mix (totaalvoer met gevogelte, lam en vis, met onverzadigde vetzuren) en Minkas Geflügel (totaalvoer met onverzadigde vetzuren, vitamines en taurine).

Happy Cat Minkas Kitten en Happy Cat Minkas Sterilised zijn vanaf februari 2017 leverbaar. 

Terug
Zoek