| Nieuw: Happy Cat Indoor

Nieuw: Happy Cat Indoor

Happy Cat breidt de adult-lijn uit met een nieuw assortiment, speciaal ontwikkelt voor de energiebehoefte van volwassen huiskatten. Deze nieuwe Indoor-lijn is er in drie smaken: zalm, lam en rund.

 

Atlantik-lachs

Happy Cat Indoor in de smaak zalm is ideaal voor volwassen huiskatten, maar is ook geschikt voor gevoelige katten. Gereduceerd proteïne- en vetgehalte, de toevoeging van Yucca Schidigera vermindert de ontlastingsgeur.

 

Voralpen-rind

Happy Cat Indoor in de smaak rund, biedt de huiskat een nieuwe bijtervaring door de grotere brokjes. Het proteïne- en caloriegehalte is aangepast aan de behoefte van de huiskat. Bevat geen vis.

 

Weide-lamm

De fijne receptuur van Happy Cat Indoor in de smaak lam, bevat geen vis en is speciaal op de behoefte van de huiskat ontwikkeld. Het vetgehalte is gereduceerd en daarmee aan de verminderde lichaamsactiviteit van de huiskat aangepast.

 

Happy Cat

Alle producten van Happy Cat bevatten het nieuwe All-in-one concept. Herkenbaar aan de haarbal- en taurinecontrole, veel dierlijke proteïnen, pH-controle voor de urinewegen, gebitsverzorging, Omega-3 en 6 voor huid en haar. Inclusief smaakgarantie en het unieke Happy Cat Natural Life Concept. Alle Happy Cat-producten worden zorgvuldig en met een scherp oog voor kwaliteit bereid - zonder gebruikmaking van kleur- en geurstoffen en conserveringsmiddelen.

 

Nieuwe verpakkingen Happy Cat

Het assortiment van Happy Cat is in een nieuw jasje gestoken. De verpakkingen springen voortaan direct in het oog. De aansprekende verpakkingen met pakkende foto’s en tekeningen van mooie katten die je parmantig aankijken, bevatten bovendien uitgebreide informatie over het All-in-one Concept van Happy Cat. 

 

Happy Cat Indoor is vanaf juli leverbaar.

Terug
Zoek