| Nieuw: Happy Cat La Cuisine junior

Nieuw: Happy Cat La Cuisine junior

Voor jonge katten 5 weken oud introduceert Happy Cat een nieuw, graanvrij voer. La Cuisine Junior is een aanvulling in de La Cuisine-lijn en geschikt voor gevoelige jonge katten, dankzij de speciaal geselecteerde ingrediënten en de aangenaam zachte brokken.

 

Het voer bestaat uit kleine, licht verteerbare brokjes met een aangepaste receptuur voor de optimale ontwikkeling van de jonge kat. La Cuisine Junior is een graanvrij droogvoer met gevogelte en goed verteerbare aardappel. Geschikt voor katten van 5 weken tot 12 maanden.

 

Happy Cat La Cuisine

Happy Cat La Cuisine biedt gevoelige katten de beste basis voor een gezond leven. Alle producten bevatten het nieuwe All-in-one concept.  Herkenbaar aan de haarbal- en taurinecontrole, veel dierlijke proteïnen, pH-controle voor de urinewegen, gebitsverzorging, Omega-3 en 6 voor huid en haar. Inclusief smaakgarantie en het unieke Happy Cat Natural Life Concept. Alle Happy Cat-producten worden zorgvuldig en met een scherp oog voor kwaliteit bereid - zonder gebruikmaking van kleur- en geurstoffen en conserveringsmiddelen.

 

Nieuwe verpakkingen Happy Cat

Het assortiment van Happy Cat is in een nieuw jasje gestoken. De verpakkingen springen voortaan direct in het oog. De aansprekende verpakkingen met pakkende foto’s en tekeningen van mooie katten die je parmantig aankijken, bevatten bovendien uitgebreide informatie over het All-in-one Concept van Happy Cat. 

 

Happy Cat La Cuisine Junior is vanaf juli leverbaar.

Terug
Zoek