| Nieuwe producten Happy Cat voor het eerst op Animal Event

Happy Cat lanceert twee nieuwe producten tijdens de negende editie van Animal Event. Op het dierenevenement op 8, 9 en 10 mei 2015 in Hilvarenbeek presenteert de natuurlijke diervoeder zowel Happy Cat Sterilised als een nieuwe...

Happy Cat lanceert twee nieuwe producten tijdens de negende editie van Animal Event. Op het dierenevenement op 8, 9 en 10 mei 2015 in Hilvarenbeek presenteert de natuurlijke diervoeder zowel Happy Cat Sterilised als een nieuwe smaak in de productlijn La Cuisine: ‘konijn’.

In de stand van Happy Dog en Happy Cat is meer informatie over de producten te verkrijgen.

Happy Cat Sterilised
Gecastreerde katten neigen naar overgewicht, maar ze hebben ook regelmatig problemen met de urinewegen. Happy Cat ontwikkelde daarom een nieuwe natuurlijke voeding. Happy Cat Sterilised is smakelijk en vezelrijk voer waardoor de eetlust van de gecastreerde kat wordt beperkt en gezondheidsproblemen worden tegengegaan.

La Cuisine ‘konijn’

Happy Cat introduceert daarnaast ook een nieuwe smaak voor de gevoelige kat. La Cuisine ‘konijn’, is een aanvulling op de bestaande smaken ‘eend’, ‘zeevis’ en ‘land-gevogelte’. Dankzij speciaal geselecteerde ingrediënten en aangenaam zachte brokken is het voer ideaal voor gevoelige katten. La Cuisine ‘konijn’ bevat geen graan, pluimvee of vis.

Bezoek op 8, 9 of 10 mei de stand van Happy Dog en Happy Cat op Animal Event en maak als eerste kennis met de nieuwe producten van Happy Cat.  De stand is te vinden op Royal Canin Beach.

Terug
Zoek