| Nieuwe smaak Happy Cat La Cuisine: rendier

Nieuwe smaak Happy Cat La Cuisine: rendier

Happy Cat introduceert een nieuwe smaak voor de gevoelige kat. La Cuisine ‘rendier’, is een aanvulling op de bestaande smaken ‘eend’, ‘zeevis’ en ‘land-gevogelte’ en ‘konijn’. La Cusine is dankzij de speciaal geselecteerde ingrediënten en de aangenaam zachte brokken ideaal voor alle gevoelige katten.

 

Happy Cat La Cuisine ‘eend’ en ‘land-gevogelte’ zijn als single proteïne-recepten met de glutenvrije componenten rijst en aardappel ideaal voor allergische katten. De smaken ‘zeevis’ en ‘konijn’ zijn bovendien graan- en gevogelte vrij.

 

Aanvullende smaak: rendier

Als aanvulling op deze smaken introduceert Happy Cat nu La Cuisine ‘Rendier’. Een nieuwe smaak voor de gevoelige kat, zonder maïs, pluimvee en vis. Het droogvoer bevat vlees van rendier en rund, gecombineerd met goed verteerbare aardappel.

 

Happy Cat La Cuisine

Happy Cat La Cuisine biedt gevoelige katten de beste basis voor een gezond leven. Alle producten bevatten het nieuwe All-in-one concept.  Herkenbaar aan de haarbal- en taurinecontrole, veel dierlijke proteïnen, pH-controle voor de urinewegen, gebitsverzorging, Omega-3 en 6 voor huid en haar. Inclusief smaakgarantie en het unieke Happy Cat Natural Life Concept. Alle Happy Cat-producten worden zorgvuldig en met een scherp oog voor kwaliteit bereid - zonder gebruikmaking van kleur- en geurstoffen en conserveringsmiddelen.

 

Nieuwe verpakkingen Happy Cat

Het assortiment van Happy Cat is in een nieuw jasje gestoken. De verpakkingen springen voortaan direct in het oog. De aansprekende verpakkingen met pakkende foto’s en tekeningen van mooie katten die je parmantig aankijken, bevatten bovendien uitgebreide informatie over het All-in-one Concept van Happy Cat. 

 

Happy Cat La Cuisine ‘Rendier’ is vanaf juli leverbaar.

Terug
Zoek