| Nieuwe smaakvariaties Happy Cat Sterilised

Gecastreerde en gesteriliseerde katten hebben, vanwege de hormonale veranderingen en de verminderde behoefte om te bewegen, vaker neiging tot overgewicht. Om dit te voorkomen ontwikkelde Happy Cat 'Sterilised', een evenwichtige voeding met slechts 10,5% vet.

Omdat ook gecastreerde en gesteriliseerde katten van variatie houden, introduceert Happy Cat nieuwe smaken op basis van smakelijke en uitgebalanceerde recepten. Het complete totaalvoer is ook geschikt voor (huis)katten met een minder actieve houding. Beschikbaar vanaf juli 2018 in verpakkingen van 300 gram, 1,4 kg, 4 kg en 10 kg.

  • Happy Cat Sterilised Atlantik-Lachs is de nieuwe naam van Happy Cat Sterilised. Het hoogwaardige droogvoer is bijzonder rijk aan vezels en heeft een matig vetgehalte. Met fijne zalm en overheerlijk gevogelte, geef je jouw fluwelen vriend alles wat hij nodig heeft.
  • Happy Cat Sterilised Voralpen-Rind is vanwege het hoge vezelgehalte zeer vullend en heeft een aangepast energie- en mediumvetgehalte, waardoor het een caloriearme en gezonde maaltijd vormt. Laat jouw fluwelen vriend genieten van licht verteerbaar rundvlees en overheerlijk gevogelte.
  • Happy Cat Sterilised Weide-Lamm is een vezelrijk en vullend droogvoer van hoge kwaliteit, voor een caloriearme, goed verteerbare maaltijd. De combinatie van licht verteerbaar lamsvlees en overheerlijk gevogelte zal jouw fluwelen vriend zeker kunnen waarderen.
Terug
Zoek