Lieve kattenvriend,

Onze familie produceert in het Beierse Wehringen nu al drie generaties hoogwaardige diervoeding. Als grote kattenliefhebbers en het daarmee gepaard gaande streven naar de optimale voeding hebben wij voor de gezondheid en vitaliteit van uw kat unieke recepturen ontwikkeld. 

Het bijzondere hieraan: de zorgvuldig samengestelde veelzijdigheid van 100% natuurlijke ingrediënten. Wij geven de voorkeur aan grondstoffen van landbouwers uit de buurt en staan zo persoonlijk garant voor de betrouwbare herkomst van onze voedingsbestanddelen. In onze producten worden alleen hoogwaardige proteïnen gebruikt en gecombineerd met de waardevolle eigenschappen van kruiden en vruchten.

Happy Cat biedt zo precies de voeding die uw kat nodig heeft. Voor elke grootte, voor elke behoefte en voor elke leeftijd - van kitten tot senior.

Vertrouw erop: met Happy Cat voert u de beste kwaliteit "Made in Germany".

Daarvoor sta ik garant met mijn naam!

Met de hartelijke groeten van
Georg Müller, Eigenaar en bedrijfsleider

Georg Müller
Georg Müller

Eigenaar en bedrijfsleider

Wij produceren uitsluitend in ons familiebedrijf
Made in Germany

Wij sluiten geen compromissen ten aanzien van de kwaliteit. Wij produceren onze droogvoer binnen ons familiebedrijf.

Hoogwaardige eiwitbronnen
Hoogwaardige eiwitbronnen

Met hoogwaardige dierlijke eiwitbronnen (vlees, vis)

Beste verteerbaarheid
Wat het lichaam nodig heeft

Wij garanderen de beste verteerbaarheid (90%).

Natuurlijk van begin tot eind
Natuurlijk van begin tot eind

Wij wijzen elk gebruik van kunstmatige kleur- en geurstoffen en genetisch gemanipuleerde grondstoffen af.

Geen dierproeven
Geen dierproeven

Wij zijn tegen dierproeven.

Geen soja
Geen soja

Wij gebruiken geen soja.

Natuurlijke en soorteigen diversiteit van grondstoffen.
Natural Life

Wij streven in onze recepturen altijd naar een natuurlijke en soorteigen diversiteit van grondstoffen.

Landbouwersuit de regio
De beste grondstoffen

Wij gebruikende hoogwaardigste grondstoffen
en ingrediënten
van landbouwersuit de regio.

Strenge kwaliteitscontroles
Strenge kwaliteitscontroles

Zeer strenge, onafhankelijke controles garanderen dat u kwaliteit van het hoogste niveau krijgt.

Of het nu vlees, vis of gevogelte is – voor al onze recepturen gebruiken wij de biologische diversiteit van dierlijke eiwitbronnen.

Het resultaat is een bijzonder evenwichtige voeding, vol hoogwaardige proteïnen en aminozuren. Met de Happy Cat Supreme producten sluit u op een heel natuurlijke wijze tijdens de dagelijkse maaltijd uit dat uw kat eenzijdig wordt voorzien van slechts één soort eiwit.

Happy Cat La Cuisine is met slechts één resp. twee proteïnebronnen voor gevoelige katten ideaal te verdragen.

Veelzijdigheid aan dierlijke eiwitbronnen
Veelzijdigheid aan dierlijke eiwitbronnen

Hoogwaardige proteïnen

Ons "All-in-One" -concept is terug te vinden in elk product van Happy Cat.

Onze voedingsdeskundigen hebben ons Happy Cat Natural Life Concept® gebruikt om een speciale vitaliteitsformule te ontwikkelen die voldoet aan de vijf belangrijkste behoeften van een kat - volledig natuurlijk.

Nutritioneel bewezen reguleert het de spijsvertering, versterkt het immuunsysteem, ondersteunt de urinewegen, bevordert de gezondheid van het hart en is goed voor huid en vacht.

Happy Cat All In One

Het unieke voedingsconcept van Happy Cat is gebaseerd op de natuur. Alle recepten zijn ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten en resulteren in een qua voedingswaarde verantwoorde combinatie van essentiële voedingsstoffen - allemaal wetenschappelijk bewezen. Voor onze belangrijkste productingrediënten gebruiken we alleen hoogwaardige dierlijke eiwitten. Vlees en vis zijn afkomstig van dieren uit een soortspecifieke landbouw.

Geselecteerde kruiden, waardevolle oliën, licht verteerbare koolhydraten en spijsverteringsvezels zijn te vinden in de recepten en dit alles zonder kunstmatige kleur-, smaak- of conserveringsmiddelen. Het Happy Cat Natural Life Concept® voorziet uw kattenvriend van nature van alle vitale stoffen die ze nodig heeft.

Net zoals bij mensen hangen de gezondheid, levensvreugde en het welbevinden van uw kat voor een groot deel van de voeding af die uw kat dagelijks tot zich neemt. Wij raden als uitgebalanceerde, gezonde voeding van uw kat een volwaardig droogvoer van hoge kwaliteit aan. 

Gevarieerde recepturen

Of het dier nu jong, oud, slank of dik, sportief/actief, eerder gemoedelijk, robuust of zeer gevoelig is: droogvoer biedt een grote diversiteit aan uiteenlopende recepturen. Zo kan de voeding optimaal op de individuele behoeften van de vierpoter worden aangepast. Gebruik onze voedingsassistent om voor uw kat de optimale soorten uit ons Happy Cat Supreme of La Cuisine te vinden of laat u persoonlijk adviseren door ons dierenartsteam.

De tandverzorging

Droogvoer is zeer belangrijk voor de tandverzorging en versteviging van het gebit. Hierdoor kan tandsteen bij dieren die daarvoor aanleg hebben, niet helemaal worden voorkomen, maar de vorming ervan kan wel meestal worden uitgesteld. Bovendien zorgt het kauwen op de brokken voor gezond tandvlees en helpt het voorkomen dat de tanden los gaan zitten.

De opgave van de proteïnebron

Bij hoogwaardig droogvoer worden de proteïnebronnen duidelijk opgegeven. Anders is het bij blikvoer: zelfs bij hoogwaardige producten staat bij samenstelling alleen "vlees en dierlijke bijproducten".

Zoek