Ons veelomvattende voordeelaanbiedingen voor kattenfokker

Als fokker weet u wat uw katten nodig hebben. Happy Cat is uw partner voor gezond kattenvoer, zodat uw raskatten volledig worden verzorgd en lang fit blijven. Of het nu om langharige, naakte of kortharige katten gaat - op deze pagina willen wij enig inzicht geven in de wijze waarop wij u als kattenfokker van speciale aanbiedingen rondom ons hoogwaardig kattenvoer ondersteunen.
Schrijf u met het volgende formulier in voor onze nieuwsbrief, die speciaal voor kattenfokkers is bestemd! Hierin vindt u niet alleen veel informatie over gezonde kattenvoeding, maar ontvangt u ook speciale aanbiedingen voor hoogwaardig kattenvoer.

Als nieuwe fokker van raskatten bij Happy Cat hebt u met het volgende formulier bovendien de mogelijkheid om een uniek kennismakingspakket met geweldige proefverpakkingen droogvoer van Happy Cat te bestellen. Wanneer u vragen over het voeren van uw raskatten of over onze producten hebt, staan onze experts van het Happy Cat Servicecentrum graag voor u klaar.

Uw voordelen in één oogopslag
 • Korting voor fokkers!
  U ontvangt bij alle Happy Cat-producten een exclusieve fokkerkorting
 • Fokkersmap
  U ontvangt onze uitvoerige fokkersmap "Van Professionals Voor Professionals" met vele tips en teksten rondom de voeding van uw viervoeters.
 • Startpakketten
  Natuurlijk stellen wij u graag een zeer gevarieerd kittenstartpakket gratis ter beschikking om aan de trotse koper van uw kitten te geven.
 • Exclusieve fokkersnieuws
  4 x per jaar verschijnt uw Happy Cat fokkersnieuwsbrief met het actuele aanbod.
 • Ondersteuning voor uw geplande evenementen
  Op verzoek bieden wij u en uw vereniging graag individuele ondersteuning voor evenementen (bijvoorbeeld in de vorm van prijzen, startnummers en tentoonstellingsmappen).
 • Vermelding op de website van Happy Cat
  U kunt naar wens uw contactgegevens in ons expertregister laten opnemen.

Lees meer over onze speciale voorwaarden, gratis proefverpakkingen en speciale aanbiedingen.

Hebt u belangstelling voor onze hoogwaardige producten en onze fokkersservice, zend ons dan gewoon even een bericht met uw adresgegevens.

Diervoeding Tak VOF
Julianaweg 11
4725 SG Wouwse Plantage

Tel. 0165 - 378391
Fax: 0165 - 378815

Zoek